KREMASTA SALATA SA KREKERIMA: Neodoljiva kombinacija ukusa
Ako volite slojevite i kremaste salate koje se lako pripremaju, ova verzija sa krekerima biće pravo otkriće. Kombinacija hrskavih krekera, tunjevine, aromatičnog luka i kremastog sira sa majonezom čini ovu salatu bogatom i neodoljivom. Idealan je izbor za svečane prilike, ali i kao brzi obrok kada želite nešto ukusno i zasitno.

Foto: Printskrin Youtube
Sastojci:
- 1 pakovanje krekera
- 1 konzerva tunjevine
- 120 g sira
- 2 čena belog luka
- 1 glavica luka
- 1 srednja šargarepa
- Majonez po ukusu
Priprema:
Konzervu tunjevine izgnječiti viljuškom, dodati majonez i dobro promešati. Luk iseckati na kockice, a šargarepu ispržiti na ulju dok ne omekša. Narendati sir i beli luk, dodati majonez i sve dobro promešati. U odgovarajuću posudu rasporediti salatu u slojevima: prvi sloj krekera, zatim sloj tunjevine, sledeći sloj krekera, pa sloj sira, belog luka i majoneza. Ponoviti slojeve dok ne iskoristite sve sastojke.
Ukrasite salatu ostatkom krekera, pustite da odstoji pre nego što je poslužite.
(stvarukusa)

VEŠTAK OTKRIO JEZIVE DETALjE O DEČAKU UBICI: Evo zašto je Kosta pucao na čuvara škole, nije ga potreslo saznanje koga je sve ubio
ZAKLjUČILI smo da je Kosta bio sposoban da upravlja svojim postupcima u vreme izvršenja zločina i da ta sposobnost nije bila bitno smanjena. Postoji jedna kratkotrajna ometenost, za period u učionici za koji on kaže da nema sećanja, ali on je sve radio po planu. To ukazuje da je on upravljao svojim postupcima.
05. 06. 2025. u 17:05

SRPSKA POSLA: Nikola Jokić zapanjio svet! Vratio se u Srbiju i uradio OVO (VIDEO)
NIKOLA Jokić je najbolji košarkaš planete, ali dajte mu loptu i biće najbolji u svakom sportu. To je pokazao još jednom.
08. 06. 2025. u 08:54

BESNOSLOVNA CIFRA - HRVATI "NAVALILI": Koliko će Tompson zaraditi od koncerta na zagrebačkom hipodromu?
HRVATSKI pevač je u promet pustio 19.000 komada odeće, koji su razgrabljeni u rekordnom roku. Prema nekim izvorima, od koncerta će ukupno zaraditi 20 miliona evra
15. 06. 2025. u 10:33
Komentari (0)