SALATA OD KARFIOLA I ORAHA: Lako se sprema, ukusna i zdrava
Ona je oduvek važila za riznicu zdravlja, jer je prepuna vitamina i minerala koji krepe i dušu i telo.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 kg karfiola
- 200 g seckanih oraha
- 1 kisela pavlaka
- sok od limuna
- so
- biber
Priprema:
Karfiol poparite vrelom vodom, pa ga posle nekoliko minuta izvadite i ocedite. Cvetiće karfiola poprskajte sokom od limuna, zatim dodajte pavlaku i sitno seckane orahe. Posolite, pobiberite i lepo sve izmešajte. Ostavite da se dobro ohladi i uživajte.
(glossy)
Preporučujemo
PROTEINSKA SALATA BEZ MESA: Odlična ideja kako da spremite zdrav obrok
16. 01. 2025. u 16:43Novosti online
PIKANTNA SALATA OD PEČENOG KUKURUZA: Tako jednostavna, a neodoljivo ukusna
13. 01. 2025. u 11:00Novosti online
KREMASTA SUSAM SALATA: Savršen prilog za trpezu na Svetog Stefana - Pravi se za 10 minuta, a jede u slast
08. 01. 2025. u 15:00Novosti online
SALATA SA CVEKLOM I HELjDOM: Neobična kombinacija sastojaka u ovom receptu, puna je vitamina i hranljivih materija (VIDEO)
07. 01. 2025. u 10:00Novosti online
ŠTA SE OVO DEŠAVA U BRISELU? EU ubeđuje Belgiju da prihvati plan koji bi razbesneo Rusiju, vode se razgovori van glavne sale samita
EVROPSKA komisija i Belgija trenutno vode intenzivne razgovore van glavne sale samita kako bi usaglasile najosetljivije delove plana Evropske unije za korišćenje 210 milijardi evra zamrznute ruske imovine u korist Ukrajine, reklo je za Politiko pet diplomata i zvaničnika EU upoznatih sa tokom pregovora.
18. 12. 2025. u 16:38
"SRBE SU RASTRGLI, RASTRGLI SU JEDAN NAROD" Putin žestoko udario po Evropi: Tamo nema civilizacije, samo degradacije!
ISPOSTAVILO se da na Zapadu nema nikakve civilizacije, već samo kontinuirana degradacija, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na proširenom kolegijumu Ministarstva odbrane Rusije.
17. 12. 2025. u 13:13
VIDITE SNIMAK - ŠUTIRAJU GA: Vujadin Savić napadnut u Beogradu - usred tržnog centra (VIDEO)
BIVŠI fudbaler Crvene zvezde navodno je napadnut u jednom tržnom centru u Beogradu.
18. 12. 2025. u 22:08
Komentari (0)