SALATA SA TUNJEVINOM I PEČENIM PAPRIKAMA: Moćna kombinacija ukusa koju ćete obožavati
Neodoljiva salata savršenog ukusa.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- tunjevina 2 veće konzerve
- marinirani šampinjoni 150 g
- kuvana šargarepa 3
- kiseli krastavci 200 g
- pečena paprika 3 fileta
- posni majonez 200 g
- biber po ukusu
- so po ukusu
Priprema:
Šargarepu, krastavčiće, šampinjone i papriku sitno iseckajte, pa im dodajte oceđenu tunjevinu. Dodajte posni majonez i još jednom sve lagano promešajte. Ostavite da odstoji u frižideru pre serviranja.
(superrecepti)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)