POLJSKA ČORBA: Spoj ukusa i tradicije
Ukusna, domaća čorba koju ćete sasvim sigurno bar jednom nedeljno da uvrstite u svoj jelovnik.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- domaća kobasica 300 g
- 4 kuvana jaja
- crni luk 1
- šargarepa 1
- paškanat 1
- krompir 2
- ren 1 kašičica
- pavlaka 200 g
- so po ukusu
Priprema:
Krompir isecite na kockice i skuvajte ga u slanoj vodi. Na ulju propržite kobasicu, pa na istoj masnoći prodinstajte luk. Dodajte rendanu šargarepu i paškanat, začinite i dinstajte dok ne omekša. Vratite kobasice, nalijte pileću supu, dodajte ren, pa krčkajte 15 minuta. Pred kraj umešajte pavlaku, pa ubacite krompir i kuvana jaja isečena na četvrt.
(superrecepti)
Preporučujemo
 
                    
                    ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
16. 11. 2024. u 07:00
 
                    
                    NAJBOLjA KROMPIR ČORBA: Jednostavno se pravi, a ima božanstven ukus
23. 09. 2024. u 15:00
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)