RUSKA SALATA U POSNOJ VERZIJI: Ovako napravljena lepša je od mrsne
Ova salata uglavnom je poznatija kao mrsna, ali je jednako ukusna i u posnoj varijanti.
 
                                                                                    Foto Printskrin Youtube
Sastojci:
- 200 g graška
- 200 g krompira
- 200 g šargarepe
- 200 g kukuruza šećerca
- 5 kiselih krastavčića
- 200-300 g posnog majoneza
- so
Priprema:
Oljuštite i skuvajte krompir i šargarepu. Skuvajte grašak i kukuruz šećerac. Sve povrće procedite da odstranite višak vode, pa iseckajte na sitne kockice krompir i šargarepu, kao i krastavčiće. Sjedinite sve bareno povrće u većoj posudi.
Poslite po ukusu i dodajte majonez, pa pažljivo promešajte i ostavite da se ohladi. Servirajte u manje činije i po želji ukrasite peršunom.
(Ona)
Preporučujemo
 
                    
                    BRZA SALATA OD ŠAMPINjONA: Pravi se začas, a pojede u trenu, prste da poližete
15. 08. 2024. u 10:43
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)