POSNA KROMPIR SALATA: Jednostavna, brza i preukusna
Ova posna salata je idealna u svakoj prilici.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 5-6 velikih krompira,
- 2 veće glavice crnog luka,
- so, jabukovo sirće
Priprema:
Krompir oprati i staviti da se kuva. Kada je obaren, oljuštiti ga i iseći na tanke kolutove. Crni luk iseći tanko na rebarca, pa dodati u topli krompir. Sve zajedno posoliti, dodati jabukovo sirće po ukusu i promešati.
(Still)
Preporučujemo
 
                    
                    POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli
31. 08. 2024. u 14:46
 
                    
                    VITAMINSKA SALATA: Fenomenalna salata koja će dobro doći vašem organizmu
06. 08. 2024. u 15:00
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)