ITALIJANSKA SUPA SA ĆUFTAMA: Razveselite svoja čula ovom gurmanskom rapsodijom
12. 07. 2024. u 14:05
Italijanska supa sa ćuftama i povrćem se još naziva i svadbenom. Ova klasična supa ima slične sastojke kao i pileća, ali se pravi sa ukusnim domaćim ćuftama. Ćufte su prepune začinskog bilja i začina koji daju dodatni ukus supi i čine ovaj recept posebnim.
Povezane vesti

RUČAK KOJI CELA PORODICA OBOŽAVA: Zapečene ćufte u bogatom sosu
Donosimo vam savršen recept, koji garantuje ukusan ručak.
28. 04. 2025. u 09:00

OVO SUPU ZOVU ITALIJANSKI PENICILIN: Ukusno jelo koje vraća snagu, ublažava umor i hrani dušu
Italijanska Pastina supa od povrća i testenine često se od milja naziva i „italijanski penicilin“, zbog svoje hranljivosti, jer je puna vitamina, minerala i drugih nutrijenata.
06. 04. 2025. u 10:00

SUPA SA ĆUFTAMA I DOMAĆIM REZANCIMA: Odličan spoj kada vam treba nešto hranljivo i ukusno (VIDEO)
Ova bogata i mirisna supa sa domaćim rezancima i sočnim ćuftama pravo je gurmansko jelo.
31. 03. 2025. u 10:00


OPASNO UKUSAN I NEODOLJIV RUČAK: Ćufte od starog hleba sa sirom u sosu
Ako vam je ostalo starog hleba, iskoristite ga za pripremu loptica od junetine i svinjetine.
20. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

VRAĆAMO SE U DETINJSTVO: Rolat sa džemom - Sprema se za 15 minuta, a uživa u svakom zalogaju
UŠUŠKAN u jednostavan oblik, klasik, rolat sa džemom, nežan i vazdušast biskvit.
18. 06. 2025. u 11:00

MOŽETE DA GA NOSITE I NA POSAO U TERMOS ČAŠI: Potaž od bundeve, brz, jednostavan i zdrav obrok "na kašiku"
NAJBRŽA i najzdravija čorba sprema se za 15 minuta, nećete pogrešiti ako ga budete pravili svako drugi dan.
18. 06. 2025. u 09:00

OD SAMO 2 SASTOJKA: Domaće tortilje, mekane kao duša
BOLjE od kupovnih, a spremne su očas posla.
18. 06. 2025. u 07:00

RECEPT ZA PUNJENE TIKVICE: Lagan ručak gotov za pola sata
Zdravo, brzo i baš ukusno! Punjene tikvice za sve koji traže ideju za lagan ručak – bez mnogo komplikacija, a puno ukusa.
17. 06. 2025. u 17:57

PREUKUSAN JE: Sladoled s keksom, savršen za ove tople dane
NAJBOLjE je da ga pre služenja napravite dan ranije.
17. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)