ČORBA OD BROKOLIJA I ČEDAR SIRA: Vitaminska bomba za podizanje imuniteta je najpopularniji recept na planeti
OBAVEZNO probajte da napravite čorbu od brokolija i čedar sira.

Foto: Shutterstock
Zasitna je, ukusna i ima izuzetno privlačnu kremastu strukturu, a neverovatno i zdrava.
Sastojci:
- puter 20 g
- beli luk 2 čena
- šargarepa 1 rendana
- brokoli 1 glavica
- voda 1,5 l
- kocka za supu polovina
- neutralna pavlaka 200 ml
- čedar sir 50-100 g
- so i biber po ukusu
Priprema:
U šerpi istopite puter, dodajte beli luk i 4 kašike brašna, i mešajte dok ne nastane gusta smesa. Zatim dodajte šolju supe, a onda i šargarepu i brokoli, kao i krem sir ili pavlaku za kuvanje. Na kraju, dodajte dve šolje rendanog čedar sira i dobićete preukusnu kremastu čorbu u kojoj ćete uživati.
(superrecepti/žena)
Preporučujemo

POTAŽ OD ŠARGAREPE I PARADAJZA: Ukusan, a bogat povrćem i zdrav
18. 04. 2024. u 13:00

ČORBA OD KOPRIVE: Zdrava i ukusna, može i posna, a pritom se jednostavno pravi
19. 03. 2024. u 15:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)