 
                    
                    
                Politika
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    SPEKTAKL: Skoro 2.000 ljudi dočekalo Srbe sa Kosova i Metohije u Jarčujku (VIDEO)
30. 10. 2025. u 19:43
 
                    
                    
                 
                    
                    
                Tenis
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    "BIO MI JE VELIKI RIVAL": Nadal progovorio o suzama koje su obišle planetu!
30. 10. 2025. u 21:50
 
                    
                    U KAKVOM DRUŠTVU JE VAŠRO: Samo su Novak Đoković i Rafael Nadal bolji od njega
30. 10. 2025. u 21:01
 
                    
                    
                Fudbal
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    ZVEZDA NA POTEZU! Goleada u Kupu Srbije - Voždovac ispao, Ub slavi podvig Jedinstva
30. 10. 2025. u 20:31
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                     
                     
                     
                     
                    
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.