BRZI RUČAK: Krompir s pirinčem i lukom
Obožavaće ga svi ukućani.

Foto: Printskrin Youtube/ Natkina kuhinja
Sastojci:
* 500-600 g krompira
* 1 veća glavica crnog luka
* 50 g pirinča
* suvi začin, so, mleveni biber
Priprema:
1. Krompir očistiti i iseći na tanje listiće. Posuti ih začinom ili samo posoliti, pobiberiti i sve dobro izmešati. Luk iseći na kolutove, a pirinač dobro oprati.
2. Tepsiju dobro podmazati uljem, pa na dno staviti pola krompira. Preko rasporediti luk, a preko luka oprani pirinač. Preko pirinča drugi deo krompira.
3. Preliti s malo ulja i sipati vode da prekrije pirinač.
4. Peći na 220 stepeni oko 50 minuta da jelo lepo porumeni.
Prijatno!
(Stil)
Preporučujemo

ČOKO ORANŽ MAFINI: Čokolada i narandža – klasika koja ne izlazi iz mode (VIDEO)
31. 05. 2025. u 20:22

LAGAN, UKUSAN I HRANLjIV: Zeleni omlet - Savršen obrok za početak dana (VIDEO)
01. 06. 2025. u 07:00

IDEALNA ZA DORUČAK, UŽINU, ILI PONETI NA POSAO: Pita sa seckanim korama i jogurtom
28. 05. 2025. u 07:00

SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

Nasledio kuću, ispod nameštaja našao SKRIVENO BLAGO koje vredi milione evra
FRANCUZ koji je nasledio kuću od preminulih rođaka otkrio je neverovatnu riznicu zlatnih novčića i poluga vrednih nekoliko miliona evra. Blago je bilo jako dobro sakriveno ispod nameštaja i u kupatilu.
31. 08. 2025. u 14:26
Komentari (0)