POSNI KROMPIR PAPRIKAŠ: Najukusnije jelo na kašiku, od samo par sastojaka do zdravog obroka
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1,5 kg krompira
- 3 glavice luka
- 3 šargarepe
- mlevena začinska paprika
- 1-2 kašike paradajz pirea
- ulje
- biber
- suvi biljni začin
- peršun
- celer
Priprema:
Oljuštite krompir pa ga isecite na krupne kocke. Propržite na ulju sitno seckan crni luk, pa umešajte šargarepu sečenu na kolutove. Kada luk postane staklast dodajte krompir i kašičicu soli. Dinstajte uz dolivanje vode, pa umešajte mlevenu začinsku papriku. Prelijte toplom vodom da ogrezne pa kuvajte, sve dok krompir ne omekša. Dodajte paradajz pire i suvi biljni začin, pa zapržite belom zaprškom (pomešajte kašiku brašna u 50 ml vode).
(trpeza)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)