ČORBAST PASULJ SA DIMLJENOM SLANINOM: Pravo zimsko jelo, vrlo zasitno i jako
20. 02. 2025. u 09:00
Pasulj sa dimljenom slaninom je aromatičan, izdašan i dobar izbor za ručak.
Povezane vesti

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

GURMANSKE PUNJENE PAPRIKE: Ručak za kompletan užitak
Sigurno vam je od pripreme zimnice ostalo nešto paprika koje ste zamrznuli, a možete ih i kupiti takve ukoliko nemate, da olakšate sebi proces pravljenja gurmanskih punjenih paprika. Ovo je sjajan i brz recept, neće vam oduzeti mnogo vremena.
15. 03. 2025. u 11:00

ČILI OD ĆURETINE I CRNOG PASULJA: Vrlo pikantan, sočan i aromatičan obrok
Jelo koje će vam se dopasti pri prvom zalogaju.
13. 03. 2025. u 16:00

LAZANJE SA PASULJEM: Jednostavan recept koji ne treba preskočiti
Lazanje sa pasuljem se vrlo jednostavno prave i vrlo su bogate filom.
09. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

ZA SAVRŠENO JUTRO: Mača late, zdrav i ukusan napitak, razbudiće vas u momentu
ZDRAV i ukusan napitak razbudiće vas u momentu.
15. 06. 2025. u 11:00

ZA MANJE OD SAT VREMENA: Zelena boranija zapačena sa sirom i pavlakom
RAZNOVRSNO povrće, preliveno pavlakom za idealan ručak.
15. 06. 2025. u 09:00

NAJBOLJE ODMAH STAVITE DUPLU MERU: Pogačice od koprive sa čia semenkama
SOČNE i slasne, uz šolju jogurta savršene za doručak.
15. 06. 2025. u 07:00

TOPI SE U USTIMA: Domaći makaronsi sa pistaćima i malinama (VIDEO)
SAVRŠEN prolećni desert.
14. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)