ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 250 g taljatela
- 150 g gvanćale ili slanine
- 100 g tvrdog sira ili parmezana
- 1 kašičica bibera
Priprema:
Slaninu isecite na kockice pa je propržite. Dodajte kuvane taljatele pa ih prelijte sa 2 šolje vode, umešajte rendani sir i kačkavalj pa promešajte. Prijatno.
(trpeza)
Preporučujemo
 
                    
                    PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
02. 01. 2025. u 07:00Novosti online
 
                    
                    KAVURMA: Južnjački specijalitet koji pravi gurmani obožavaju
03. 01. 2025. u 07:00Novosti online
 
                    
                    JAGNjETINA ISPOD SAČA: Tradicionalni ručak za prazničnu trpezu
29. 12. 2024. u 11:00Novosti online
 
                    
                    ROLAT SA MLEVENIM MESOM I PEČURKAMA: Savršeni praznični specijalitet
04. 01. 2025. u 10:00Novosti online
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)