3 TOP SAVETA ZA POHOVANO MESO: Svi vole pohovano meso, a evo i nekoliko saveta kako da vam ispadne ukusno
Koju god vrstu mesa da izaberete, bitno je kako ćete da ga spremite, jer od toga zavisi ukus. Najbitnija od svega je marinada, a što duže stoji to je bolje.
Izbor mesa je ključan
Najbitnije je da izaberete kvalitetno meso i da ga isečete kako treba. Debljina oko 1 cm je idealna za šnicle, a svinjsko, ćureće, pileće i teleće je najbolje za poh.
Marinada
Bitno je da pripremite dobru marinadu i da meso odstoji u njoj minimum sat vremena, a najbolje je preko noći. Tako će meso biti sočnije, a najbolja marinada se pravi od maslinovog ulja, belog luka, soka od limuna i začinskog bilja.
Pohovanje
Ako želite da poh bude hrskav, potrebno je da marinarno meso uvaljate u brašno, pa u jaja i na kraju u prezle. Možete da dodate i neke začine u jaja ili brašno kako bi meso bilo ukusnije. Ni sir nije loše rešenje.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
"SLUŠAJTE PREDSEDNIKA SRBIJE I NjEGOVU OCENU SITUACIJE U UKRAJINI" Finsko-nemački biznismen podelio snimak Vučića: Ostalo je četiri meseca
SLUŠAJTE predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini, napisao je finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na Iksu, citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
16. 06. 2024. u 14:34
NE SMIRUJE SE SITUACIJA ŠIROM NEMAČKE! Stiglo novo upozorenje: Navijači što pre da napuste područje, tamo nije bezbedno
EVROPSKO prvenstvo u fudbalu samo što je počelo, a ne prestaju haotične situacije na ulicama širom Nemačke.
16. 06. 2024. u 14:14
TANjA RAĐENOVIĆ KUPILA HOTEL NA MORU: "Konačno sam ostvarila san"
"TO NAM je bila želja."
15. 06. 2024. u 15:37
Komentari (0)