TRADICIONALNO JELO FRANCUSKE KUHINJE: Cordon bleu, meso se lepi za prste
NEVEROVATNO sočno i slasno jelo od piletine sa dodacima.
Potrebno:
* 4 pileća fileta
* 150 g kremastog sira
* so, biber
* 4 parčeta šunke
* 1 kašika brašna
* 1 jaje
* 6 kašika prezli
* 3 kašike ulja
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte peršun sa sirom pa dodajte so i biber, po ukusu. Pileće filete razrežite pa ih izlupajte tučkom. Na svako parče mesa stavite po parče šunke i sir sa peršunom. Krajeve preklopite pa pričvrstite čačkalicama. Uvaljajte meso u brašno pa umačite u razmućeno jaje pa u prezle. Pržite na dve kašike ulje, sa svake strane po 5 minuta.
(Trpeza)
Preporučujemo
NAROČITO JE POGODNO ZA VEGETARIJANCE: Odresci karfiola sa puterom od kapara i prezlom
06. 02. 2024. u 09:00
AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANjIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)
DARKO Miličić, proslavljeni srpski košarkaš i osvajač NBA prstena, oglasio se komentarišući udarne političke teme u Srbiji.
07. 05. 2024. u 12:54
KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)
U podkastu Dr Novosti pitali smo porodičnog psihoterapeuta Radmilu Vulić Bojović sve što zanima bračne partnere. Kako izgleda bračna terapija, kako prevazići krizu u braku ? Na koji način da poboljšamo komunikaciju sa partnerom ? Kao prevaztići prevaru ?( VIDEO )
07. 05. 2024. u 20:41
PETA DECENIJA I ČETVRTO DETE: Naša pevačica trudna - objavila fotografiju stomaka (FOTO)
PEVAČICA je po četvrti put u blagoslovenom stanju.
07. 05. 2024. u 13:31
Komentari (0)