PRIPREMITE DANAS OVAJ IZVRSTAN RUČAK: Teletina s pečurkama
TELETINA s pečurkama je recept za nedeljnu gozbu, bogato, slasno i ukusno!
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Sastojci:
* teleće šnicle od buta, 500 g
* ulje, po potrebi
* so, po ukusu
* biber, po ukusu
* crni luk, 1 glavica
* beli luk, 2 čena
* slanina, 100 g
* šampinjoni, 50 g
* belo vino, 200 ml
* goveđa supa, 100 ml
* neutralna pavlaka, 150 ml
* gustin, 1/2 kašike
Priprema:
Šnicle posolite i prepecite na vrelom ulju. Izvadite ih iz tiganja, te na istom ulju propržite iseckani luk, slaninu iseckanu na kockice i šampinjone iseckane na listiće.
Nalijte vinom, supom i pavlakom, pa kada počne da krčka, dodajte šnicle.
Krčkajte desetak minuta, zatim dodajte gustin razmućen u malo vode. Posolite, pobiberite i poslužite uz testeninu ili kuvani krompir.👌
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)