NEODOLJIVA PILETINA U SOSU OD MEDA I BELOG LUKA: Predlog za današnji ručak je jedno fantastično gurmansko jelo
15. 11. 2023. u 13:00
AKO niste, obavezno morate da probate piletinu u sosu od meda i belog luka.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

KASEROLA OD PILETINE I SPANAĆA: Odličan recept za današnji ručak
Kaserola od piletine i spanaća, zapečena u belom sosu je savršen obrok za porodicu, prepun različitih ukusa i korisnih namirnica.
24. 04. 2025. u 08:30

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

FENOMENALAN RUČAK: Piletina na lovački način, užitak u ukusu i aromi
Piletina na lovački način je jelo uz koje možete poslužiti prilog koji vam odgovara, pirinač, krompir pire, njoke, špagete, i uživajte u ručku koji je za čistu desetku.
02. 04. 2025. u 08:30

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

VIRALNI TRIK ZALUDEO SVE: Ispržite jaja bez kapi ulja, potreban vam je samo krastavac (VIDEO)
ISPROBAJTE i vi ovaj trik koji je zaludeo sve na društvenim mrežama!
16. 06. 2025. u 13:00

UKUSNIJI SU I OD PRINCES KROFNI: Prolećni ekleri sa malinama, neodoljivo sočni
IDEALNI su za svečane prilike, rođendane, ili kao sofisticirani desert uz popodnevnu kafu.
16. 06. 2025. u 11:00

MIRIS KOJI SE ŠIRI IZ KUHINJE ODMAH MAMI OSMEH: Mladi krompirići sa povrćem (VIDEO)
POSNO i lagano jelo koje najviše prija tokom velikih vrućina.
16. 06. 2025. u 09:00

LAGAN, HRANLJIV I SPREMAN BEZ MUKE: Bezglutenski hleb od brokolija (VIDEO)
SAVRŠEN spoj zdravlja i ukusa.
16. 06. 2025. u 07:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)