PRAVA KOMBINACIJA UKUSA ZA LETNJE DANE: Palačinke sa kokosom i jagodama, uživaćete u svakom zalogaju
PRAVA kombinacija ukusa za letnje dane!

Foto: Printskrin Youtube/ Fini Recepti by Crochef
Zašto kokos? U poslednje vreme se dosta priča o dobrobitima kokosa, kokosovog brašna, kokosovog ulja i svemu od kokosa. Zato probajte!
Sastojci:
* kokos 100 g
* jaja 5
* belance 2
* kokosovo ulje 1 kašika
* banane 1
* cimet po želji
* stevija pola kašičice
Priprema:
U posudi pomešajte jaja, kokos, cimet, bananu i malo stevije pa dobro sve izblendirajte dok ne dobijete ujednačenu smesu.
Dodajte otopljeno kokosovo ulje, pa ako treba, sipajte i malo mleka da dobijete željenu gustinu.
Pecite kao klasične palačinke i filujte džemom od jagoda ili malina.
Prijatno!
(Stil)
Preporučujemo

PITA OD PALAČINKI I SIRA: Pravi specijalitet koji će vas oduševiti ukusom
09. 04. 2025. u 07:00

PALAČINKE IZ RERNE KOJE MORATE DA PROBATE: Prave se brže i lakše od običnih, a još su ukusnije
24. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

FANTASTIČNE PALAČINKE SA MAKOM I ŠLjIVAMA: Kombinacija ukusa koja će vas oduševiti
14. 02. 2025. u 16:00Jovana Vasić

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SKINULA SE U KUPAĆI: Milica Milša očarala fotkom sa bazena, ne skida osmeh sa lica (FOTO)
GLUMICA ne skida osmeh sa lica!
31. 07. 2025. u 11:30
Komentari (0)