ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.

Foto Profimedia
Domaćice u mleveno meso dodaju puter, krompir, skrob…
Postoji mnogo načina na koje možete pripremiti mleveno meso, a svaka domaćica ima svoju tajnu kako da bude što ukusnije i sočnije.
U pitanju je mast koja se dodaje u mleveno meso i koja jela kao što su ćufte i faširane šnicle čini mnogo ukusnijim i sočnijim.
Svinjska mast poboljšava kvalitet mesa, ali i daje posebnu aromu, pa samim tim i jela od mlevenog mesa će biti mnogo lepša. Najbolje je ako koristite svežu mast.
Evo objašnjenja:
Svežu svinjsku mast skidate sa mesa koje ćete peći ili pržiti i odvajate u kese. Čuvate u zamrzivaču dok vam ne zatreba za mleveno meso, ali pre dodavanja u smesu ona se prvo samelje.
Ako nemate svežu mast, slobodno koristite i kupovnu, kao što je ona za kuvanje.
(Stil/ Stvar ukusa)
Preporučujemo

NAPRAVITE NAJBOLjI PIRE KROMPIR, EVO KAKO: Savršeno kremast uz samo ovaj trik
22. 05. 2025. u 09:00

ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
21. 05. 2025. u 09:00

IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
20. 05. 2025. u 11:00

PORODICE U ŠOKU NAKON ŠTO SU OTVORILE KOVČEGE SA TELIMA: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“.
23. 07. 2025. u 16:49

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)