JEDNOSTAVAN TRIK DA NAPRAVITE POSNI POH: Uz male izmene ne morate da odustajete od pohovanja
Za posni poh je ključna jedna namirnica, koja ga održava da se ne raspadne.

Foto: Shutterstock
Posni poh se pravi lako, a kisela voda se koristi umesto jaja i na taj način vezuje sve sastojke zajedno, da se ne raspadnu.
Sastojci:
- 250 ml kisele vode
- 5 kašika prezli
- 3 kašike palente
- 4 kašike brašna
- 1 kašičica slatke paprike
- malo tucane paprike
- 2 kašike senfa
- so i biber, po ukusu
Priprema:
Kako biste napravili posni poh pomešajte palentu, brašno, slatku i tucanu papriku, i dodajte svemu senf i kiselu vodu.
Dodajte soli i bibera po ukusu, a nakon toga sve dobro promešajte. Uvaljajate povrće ili ribu u dobijenu smesu, pa potom uvaljajte u prezle. Pržite u dubokom ulju ili pecite u rerni.
(stvarukusa)
Preporučujemo

KAKO DA NAPRAVITE BELO KUVANO VINO: Simfonija ukusa za uživanje sa najdražima
07. 12. 2024. u 17:00

OTARASITE SE NEPRIJATNOG MIRISA OD SPREMANjA RIBE: Trikovi zlata vredni
04. 12. 2024. u 15:00

DOMAĆE OBLANDE SA GRIZOM: Brzo se pripremaju, još brže pojedu
30. 11. 2024. u 13:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)