LOVAČKI GULAŠ IZ RERNE: Uživajte u jedinstvenom ukusu
Ovaj recept za gulaš će sigurno oduševiti sve vaše ukućane.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Govedina, svinjetina i slaninica prelivene crnim vinom, začinjene soja sosom i karijem... Baš dobro zvuči.
Sastojci:
- 1 kg crnog luka
- 200 gr slanine
- svinjetina od buta 500 gr
- govedina 500 gr
- crno vino 0,7 l
- so po ukusu
- biber po ukusu
- soja sos po ukusu
- kari po ukusu
Priprema:
Luk iseckajte na rebarca, slaninu na sitne komade. Dublju šerpu premažite uljem. Komadiće slanine poređajte na dno šerpe i preko nje stavite luk.
Govedinu i svinjetinu iseckajte na sitne komade i izmešajte sa začinima, pa stavite preko luka u šerpu. Na kraju sve prelite sa crnim vinom.
Poklopite šerpu i ostavite u rerni na 150 stepeni naredna dva sata. Servirajte uz bareni krompir ili testeninu.
(superrecepti/žena)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)