ZA 5 MINUTA SPREMITE NAJUKUSNIJI NAMAZ: Pikantni namaz od tunjevine
Namaz koji ćete obožavati.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- tunjevina iz konzerve
- 2 kašike majoneza
- 2-3 kašičice ljutog ajvara
- kašičica kečapa
- 1/2 paprike
- kašičica belog vinskog sirćeta
- 2 kašičice peršuna
- kašičica vlašca
- kašičica limunovog soka
- 2 kašičice crnog luka (opciono)
- so, biber
Priprema:
Tunjevinu ocedite od ulja i isitnite, stavite u činiju i dodajte papriku, peršun, vlašac i sitno iseckan luk, a potom i majonez, ajvar, kečap, biber. Sve dobro promešajte.
Pokrijte činiju plastičnom folijom i ostavite da odstoji u frižideru pola sata. Namaz servirajte hladan na proprženom ili tost hlebu.
Preporučujemo
 
                    
                    BLAŽENSTVO ZA NEPCA: Napravite nutelu od jagoda, bolja od kupovne
14. 08. 2024. u 15:00
 
                    
                    DOMAĆA PAŠTETA OD MASLINA: Delikatesan namaz postaće vaša omiljena mazalica
24. 07. 2024. u 12:44
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)