TARTAR SOS: Umak uz koji je svako meso i jelo ukusnije

Новости онлине

16. 07. 2024. u 08:00

Tartar je sos francuskog porekla koji je popularan širom sveta. Vrlo jednostavno ga možete napraviti i kod kuće.

ТАРТАР СОС: Умак уз који је свако месо и јело укусније

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 3 kisela krastavca
  • 6 čena belog luka
  • 1 čaša pavlake
  • 1 kašika senfa
  • 200 g majoneza
  • malo peršunovog lišća

Priprema:

Krastavčiće iseckajte skroz sitno, pa ih ocedite od soka i narendajte beli luk. Promešajte pa dodajte pavlaku, majonez, senf i seckan peršunov list. Dobro sjedinite i čuvajte tartar sos u frižideru.

(trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRIVATNO NASELJE: Slavni muzičar masovno gradi na Zlatiboru - kompleks od 17 zgrada, a njemu i partneru dve kuće

PRIVATNO NASELjE: Slavni muzičar masovno gradi na Zlatiboru - kompleks od 17 zgrada, a njemu i partneru dve kuće

"IMAO sam apartman na Zlatiboru koji sam prodao i taj novac sam uložio u ovaj projekat. Imam vikendicu na Kokinom Brodu, a to je bliže Zlataru. To je zapravo porodična kuća, supruga mi je odatle rodom. Imam želju da živim na Zlatiboru. Bogu hvala, auto-put polako stiže tamo. Dođem danas za Beograd, uveče sviram, a pošto mi do Užica treba dva sata, sutradan s porodicom kuliram u šumi."

07. 05. 2025. u 19:11

Komentari (0)

SRPSKA POSLA! Ameri zatečeni, evo gde je Nikola Jokić otišao posle čuda Denvera u Oklahomi (VIDEO)