NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru
27. 05. 2024. u 09:00
Možete da pravite pecivo u slanoj i slatkoj verziji, a ono što je zajedničko skoro svakom receptu je premazivanje. Ali šta se dešava kada u kući nemate jaja, a pecivo je spremno za pečenje? Ruska kuvarica Julija Arhipova otkriva koje to alternative možete da koristite, a da dobijete tu predivnu zlatnu boju kore.
Povezane vesti

NE MORA SVAKI DORUČAK DA BUDE SLAN: Zamesite punjene slatke kifle i sačekajte da se ohlade pre nego što navalite na njih
Donosimo vam recept za punjene slatke kifle.
24. 05. 2025. u 07:00

BOLJI NEGO IZ PEKARE: Recept za domaće đevreke
UKOLIKO ste ljubitelj domaćih peciva, isprobajte i ovaj recept za najbolji đevrek.
13. 05. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA PUNJENE TIKVICE: Lagan ručak gotov za pola sata
Zdravo, brzo i baš ukusno! Punjene tikvice za sve koji traže ideju za lagan ručak – bez mnogo komplikacija, a puno ukusa.
17. 06. 2025. u 17:57

PREUKUSAN JE: Sladoled s keksom, savršen za ove tople dane
NAJBOLjE je da ga pre služenja napravite dan ranije.
17. 06. 2025. u 11:00


POČASTITE SEBE SNAŽNIM NALETOM UKUSA: Omlet sa povrćem i sirom
OVAJ obrok je brz i nutritivan.
17. 06. 2025. u 07:00

VIRALNI TRIK ZALUDEO SVE: Ispržite jaja bez kapi ulja, potreban vam je samo krastavac (VIDEO)
ISPROBAJTE i vi ovaj trik koji je zaludeo sve na društvenim mrežama!
16. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)