SLANA ROZEN TORTA: Sloj jedan, pa drugi, očas posla gotova
27. 05. 2024. u 07:00
Bilo da je reč o nedeljnom ručku, rođendanu ili dolasku dragih gostiju, ovaj divan slaniš zadiviće svakog ko ga proba.
Povezane vesti

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

NEODOLJIVO PREDJELO: Slana torta koja se pravi za 15 minuta
Ako uživate u izdašnim slanim tortama, a ostalo vam je malo pečenih paprika, ovaj recept ne biste smeli da zaobiđete. One se prave brzo i jednostavno, a ova koju vam danas predstavljamo ne traži ni da uključite rernu – potrebno je samo malo truda za nezaboravan obrok.
30. 03. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00

SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
02. 05. 2025. u 16:00

KAKO GRCI PRAVE PEKARSKI KROMPIR? Spremite ga ovako i biće ukusniji od mesa
NAČIN na koji Grci prave pekarski krompir učiniće ga još ukusnijim i primamljivijim za jelo, a odlično će se uz svako meso.
02. 05. 2025. u 11:00

POSLASTICA BEZ GLUTENA: Kolačići od kokosa i čokolade, uživanje u svakom zalogaju (VIDEO)
KOLAČI od kokosa i čokolade idealni su za sve prilike. Ono što ih dodatno čini posebnim jeste što su namirnice koje se koriste u njihovoj izradi bezglutenske, te zato svi mogu bez strepnje od reakcije da uživaju u njima.
02. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)