KOLIKO DUGO SMEJU DA STOJE JAJA POSLE USKRSA? Svi prave grešku, a evo kako ćete znati da su se pokvarila
04. 05. 2024. u 15:47
USKRŠNjA jaja mnogima su ukusnija nego obična. Imaju poseban ukus i šmek, te deca, ali i odrasli znaju da ih pojedu i po desetak dnevno. Naravno, ne treba u tome preterivati. Oni koji imaju zdravtsvene probleme, kao što su povišeni holesterol ili neku drugu hroničnu bolest, trebalo bi da izbegavaju žumanca.
Povezane vesti
![KOLIKO KUVANIH JAJA SMEMO DA POJEDEMO? Ovo su saveti specijaliste, ista pravila važe za decu i za odrasle, osim jednog izuzetka KOLIKO KUVANIH JAJA SMEMO DA POJEDEMO? Ovo su saveti specijaliste, ista pravila važe za decu i za odrasle, osim jednog izuzetka](/data/images/2023-04-15/340533_jaja-3_kf.jpg?time=1714892919)
KOLIKO KUVANIH JAJA SMEMO DA POJEDEMO? Ovo su saveti specijaliste, ista pravila važe za decu i za odrasle, osim jednog izuzetka
USKRS je dan koji se provodi sa porodicom. Tucanje jajima, druženje i porodični ručak utkani su u porodičnu tradiciju.
05. 05. 2024. u 09:07
![OVU TEHNIKU MORATE PROBATI: Dekupaž - Jedan od najlepših i najpopularnijih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja (VIDEO) OVU TEHNIKU MORATE PROBATI: Dekupaž - Jedan od najlepših i najpopularnijih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja (VIDEO)](/data/images/2024-04-30/478250_dekupaz-jaja_kf.jpg?time=1714493589)
OVU TEHNIKU MORATE PROBATI: Dekupaž - Jedan od najlepših i najpopularnijih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja (VIDEO)
SVAKE godine želimo da uskršnja jaja ukrasimo zanimljivije nego prethodne. Probajte dekupaž tehniku.
30. 04. 2024. u 18:13
![CENA JAJA UOČI PRAZNIKA VARIRA ŠIROM SRBIJE: Zavisi od nekoliko faktora, jedna pijaca ubedljivo najskuplja CENA JAJA UOČI PRAZNIKA VARIRA ŠIROM SRBIJE: Zavisi od nekoliko faktora, jedna pijaca ubedljivo najskuplja](/data/images/2023-04-14/340207_petrovac-na-mlavi-uskrsnja-jaja-foto-gu-pozarevac_kf.jpg?time=1714377372)
CENA JAJA UOČI PRAZNIKA VARIRA ŠIROM SRBIJE: Zavisi od nekoliko faktora, jedna pijaca ubedljivo najskuplja
U PRETHODNOJ nedelji zabeležene su cene jaja na pijacama širom Srbije, koje su varirale u zavisnosti od veličine, pa su mogle da se pronađu od 15 do 35 dinara po komadu. Na beogradskim pijacama maksimalna cena jaja je 30 dinara, dok se guščije pazari za čak 250.
29. 04. 2024. u 09:54
![KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO) KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)](/data/images/2023-04-12/339459_pozarevac-uskrsnja-jaja-foto-d.n._kf.jpg?time=1713621703)
KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)
S OBZIROM na to da se približavaju vaskršnji praznici, sigurni smo da već sada razmišljate kako da dobijete najlepše ofarbana jaja.
20. 04. 2024. u 15:59
Najnovije iz rubrike
![BOLJI JE OD RECEPTA DŽEJMIJA OLIVERA: Puter od crvenog vina - odličan za sve vrste mesa (VIDEO) BOLJI JE OD RECEPTA DŽEJMIJA OLIVERA: Puter od crvenog vina - odličan za sve vrste mesa (VIDEO)](/data/images/2024-06-17/497502_screenshot-2024-06-17-214332_kf.jpg?time=1718709117)
BOLJI JE OD RECEPTA DŽEJMIJA OLIVERA: Puter od crvenog vina - odličan za sve vrste mesa (VIDEO)
PUTER se koristi i kada pripremate torte, ali i kada spremate slana jela.
18. 06. 2024. u 13:00
![JEDNOSTAVNI ZA PRIPREMU, A UKUS IM JE FANTASTIČAN: Ćevapi od tikvica, za lagani letnji ručak ili večeru (VIDEO) JEDNOSTAVNI ZA PRIPREMU, A UKUS IM JE FANTASTIČAN: Ćevapi od tikvica, za lagani letnji ručak ili večeru (VIDEO)](/data/images/2024-06-17/497499_screenshot-2024-06-17-213210_kf.jpg?time=1718697868)
JEDNOSTAVNI ZA PRIPREMU, A UKUS IM JE FANTASTIČAN: Ćevapi od tikvica, za lagani letnji ručak ili večeru (VIDEO)
SEZONA je tikvica, a od ovog povrća možete da pravite najrazličitija jela.
18. 06. 2024. u 10:00
![SLATKA POGAČA PRELIVENA MLEKOM: Zlatna korica, a mekana kao duša (VIDEO) SLATKA POGAČA PRELIVENA MLEKOM: Zlatna korica, a mekana kao duša (VIDEO)](/data/images/2024-06-17/497489_screenshot-2024-06-17-211516_kf.jpg?time=1718690431)
SLATKA POGAČA PRELIVENA MLEKOM: Zlatna korica, a mekana kao duša (VIDEO)
NEKADA su testo mesile samo vešte domaćice, ali danas postoje recepti koji vam dosta olakšavaju pripremu. Od testa možete da pravite hleb, pogače, peciva...
18. 06. 2024. u 07:00
![SLASNA HLADNA POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Čizkejk sa borovnicama po korejskom receptu (VIDEO) SLASNA HLADNA POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Čizkejk sa borovnicama po korejskom receptu (VIDEO)](/data/images/2024-06-16/496995_screenshot-2024-06-16-201842_kf.jpg?time=1718626764)
SLASNA HLADNA POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Čizkejk sa borovnicama po korejskom receptu (VIDEO)
ČIZKEJK se pravio još u antičkoj Grčkoj i to od samo tri sastojka - brašna, sira i meda.
17. 06. 2024. u 14:00
![ODUŠEVIĆE VAS UKUSOM: Kremasti, gusti potaž od dve vrste pečuraka, savršen za ručak ODUŠEVIĆE VAS UKUSOM: Kremasti, gusti potaž od dve vrste pečuraka, savršen za ručak](/data/images/2024-06-16/496978_shutterstock-119522767_kf.jpg?time=1718615857)
ODUŠEVIĆE VAS UKUSOM: Kremasti, gusti potaž od dve vrste pečuraka, savršen za ručak
POTAŽ od dve vrste pečuraka je odličan izbor, jer možete da kombinujete one vrste pečuraka koje želite, a jednostavno se priprema.
17. 06. 2024. u 11:00
Komentari (0)