PREDLOG ZA VASKRS Punjena jaja sa šunkom: Savršeno predjelo za prazničnuu trpezu

Novosti online

29. 04. 2024. u 15:00

Ako tražite nešto jedinstveno, ali jednostavno, za predstojeće praznike, onda ćete se obradovati receptu za punjena jaja sa šunkom.

ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 8 jaja
  • 100 g šunke
  • 1 paradajz
  • 150 g majoneza
  • 100 g pavlake
  • kašičica senfa
  • so

Priprema:

U jednu veću  šerpu stavite jaja da se kuvaju. Jaja treba da budu tvrdo kuvana, što znači da ih treba kuvati dodatnih 10-ak minuta nakon što voda proključa.

Za to vreme, iseckajte šunku na kockice i ubacite u činiju. Isto učinite sa paradajzom i ubacite u istu činiju.

Dodajte pavlaku, majonez, senf i posolite.

Sve sastojke iz činije sjedinite.

Kada jaja budu gotova, oljuštite ih i isecite napola po dužini.

Izvadite žumance, koje možete umešati u pripremljenu činiju sa ostalim sastojcima.

Kašikom punite praznine jaja i ređajte na tanjir.

Ostavite ih u frižideru na pola sata, da se ohlade pre posluživanja.

(Ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)