SOČNIJA I MEKŠA: Tajna savršene baklave krije se u ovom premazu
12. 03. 2024. u 12:40
ISPROBAJTE ovaj trik, ako želite da baklava bude još ukusnija.
Najnovije iz rubrike
 
                    
                    PUNJENE SUVE PAPRIKE: Miris tradicije na vašem stolu
Punjene suve paprike su pravo blago srpske trpeze – slasno mleveno meso, pirinač i začini zatvoreni u aromatičnim suvim paprikama koje se tope u ustima. Ako tražite recept koji uvek uspeva i kojim ćete oduševiti goste, ovo je pravi izbor!
31. 10. 2025. u 10:04
 
                    
                    ŠARENI POVRTNI LONAC IZ RERNE: Savršen spoj ukusa svežeg povrća i mirisnog bilja
Lagano, zdravo i puno boja — pravi praznik za oči i nepce! Može se poslužiti kao lagani ručak, prilog uz meso ili vegetarijansko glavno jelo.
30. 10. 2025. u 15:30
 
                    
                    PEČENI SVINJSKI KOTLETI U SOSU: Nežno, sočno i aromatično
Jelo koje spaja hrskavu teksturu pohovanog mesa i bogat, mirisni sos od putera, belog luka i začina. Svaki zalogaj topi se u ustima, a kremasti sos daje kotletima onaj stari, dobro poznati ukus domaće kuhinje.
30. 10. 2025. u 14:30
 
                    
                    BELE MAK ŠTANGLICE: Neodolljiva kombinacija maka i bele čokolade
Ako volite kolače koji izgledaju jednostavno, a ukusom osvajaju sve redom – bele mak štangle su pravi izbor za vas! Spoj finog maka i kremaste bele čokolade daje neverovatnu ravnotežu ukusa – dovoljno slatko, a opet osvežavajuće i lagano.
30. 10. 2025. u 13:30
 
                    
                    ČOKO BADEM KUGLICE: Zdrava poslastica fenomenalnog ukusa
Kada poželite nešto slatko, a da pri tom ne napravite „grešku“ u ishrani – čoko-badem kuglice su pravi izbor! Priprema traje svega nekoliko minuta, ne zahteva rernu ni komplikovane postupke, a rezultat je zdrav, energetski zalogaj koji će vas oduševiti već na prvi ukus.
30. 10. 2025. u 12:30
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)