PALAČINKE OD SPELTE I SPANAĆA: Zdrava i ukusna opcija za doručak ili večeru
Danas sa vama delimo jednostavan recept koji će sigurno postati deo vaše redovne kuhinje. Slane palačinke od spanaća i speltinog brašna su zdrava i ukusna opcija za doručak ili večeru. Lako se pripremaju i odlično se slažu sa sirom, pavlakom ili povrćem.
 
                                                                                    FOTO: Novosti
Palacinke od spelte i spanaća
Sastojci
2 jaja
300 ml mleka
200 gr speltinog brašna
1 kašicica soli
Priprema
Sve sastojke pomešati i ispeći palačinke.
 
Fil: slaninica, krem sir, susam, suncokret, golica.
Prijatno!
                                                        
                            
                            
                            
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)