PREUKUSNA GUŽVAVA PITA SA MESOM I JOGURTOM: Ko je jednom proba poželeće opet, a sprema se za tili čas
24. 04. 2025. u 07:00
Odličan izbor za doručak ili večeru, uz čašu jogurta.
Povezane vesti

NAJBOLJI RECEPT ZA PAZARSKE MANTIJE: Recept koji se čuva od zaborava
Pazarske mantije su jedno od najpopularnijih tradicionalnih srpskih jela, a čuveni Taste Atlas je ovaj specijalitet stavio na prvo mesto liste najboljih srpskih jela i to sa dobrim razlogom.
27. 03. 2025. u 07:00

PITA SA SIROM: Uživanje u svakom zalogaju
Sirnica je mnogima omiljena, pravi se brzo i idealna je i za doručak i za večeru.
26. 04. 2025. u 07:00

CARSKA PITA: Najjednostavnija, a najukusnija, omiljena na svim trpezama
Carska pita je idealan izbor za jutarnji obrok, jednostavna za pripremu, hranljiva i savršena za sve uzraste. Ovaj brzi recept sa kukuruznim brašnom i bogatstvom sira, šunke i povrća oduševiće celu porodicu!
10. 04. 2025. u 07:00

RECEPT ZA DOMAĆI BUGARSKI JOGURT: Gust i kremast, još ukusniji kada je domaći
Domaći bugarski jogurt se pravi od samo dva sastojaka, a priprema je iznenađujuće jednostavna.
08. 04. 2025. u 11:30

KIFLICE SA SIROM OD GOTOVIH KORA: Recept za pecivo idealno za večeru, ili doručak
Kiflice se lako prave, a mogu biti odličan doručak ili večera.
20. 03. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

ZA SAVRŠENO JUTRO: Mača late, zdrav i ukusan napitak, razbudiće vas u momentu
ZDRAV i ukusan napitak razbudiće vas u momentu.
15. 06. 2025. u 11:00

ZA MANJE OD SAT VREMENA: Zelena boranija zapačena sa sirom i pavlakom
RAZNOVRSNO povrće, preliveno pavlakom za idealan ručak.
15. 06. 2025. u 09:00

NAJBOLJE ODMAH STAVITE DUPLU MERU: Pogačice od koprive sa čia semenkama
SOČNE i slasne, uz šolju jogurta savršene za doručak.
15. 06. 2025. u 07:00

TOPI SE U USTIMA: Domaći makaronsi sa pistaćima i malinama (VIDEO)
SAVRŠEN prolećni desert.
14. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)