POSNI UŠTIPCI OD INTEGRALNOG BRAŠNA: Odličan izbor kada želite brz i ukusan doručak
13. 04. 2025. u 07:00
Svojom privlačnom teksturom i bogatim ukusom, ovi uštipci osvojiće nepca i onih najzahtevnijih gurmana.
Povezane vesti

ZA DORUČAK PROBAJTE NORVEŠKE UŠTIPKE: Prave se munjevitom brzinom, od samo 5 sastojaka
Norveški uštipci se prave neverovatno lako, te ne morate da provodite sate u kuhinji, već ćete začas imati na trpezi omiljeni slaniš. Mogu da se kombinuju sa brojnim slanim namirnicama poput: pečenice, sira, ajvara...Sa druge strane, mnogi ih vole i u slatkoj varijanti, te ih jedu uz džem ili čokoladni krem.
28. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

BRZINSKI DORUČAK: Ruski uštipci od griza i mladog sira sa suvim grožđem i jabukama
Ruski uštipci od griza i mladog sira sa suvim grožđem i jabukama obožavaće deca, mekani su i tope se u ustima.
28. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00

JEDNI KAŽU JEDNO, DRUGI DRUGO, A ZNATE LI VI: Da li je dobro peći na maslinovom ulju?
Jedna od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
30. 04. 2025. u 07:00

BRZA TORTA SA PIŠKOTAMA I MALINAMA: Ovaj recept je veoma jednostavan, a preukusan (VIDEO)
Toliko je jednostavna da bi dete umelo da je napravi.
29. 04. 2025. u 13:00

DOMAĆI KOLAGEN: Priprema je jednostavna, a i vrlo je ukusan
Prirodni kolagen iz domaće supe pomaže kod osteoporoze, podmlađuje kožu i štedi novac. Pogledajte recept koji je postao viralan.
29. 04. 2025. u 11:00

DALMATINSKA PAŠTICADA: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, po originalnom receptu
Kada se spomene pašticada mnogima odmah na um padne ukusno jelo od mesa, koje se krčka dugo i polako, ali garantuje takav spoj ukusa na koji je jednostavno nemoguće ostati imun.
29. 04. 2025. u 09:00
Komentari (0)