JEDNOSTAVNI RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenja poslastica koja će vas oduševiti
01. 10. 2024. u 08:00
Jedino što će vam oduzeti vreme prilikom pripreme kesten pirea jeste ljuštenje. Ali sve ima svoju cenu. Na ljuske će vam otići oko 30 odsto mase, pa ukoliko želite da napravite veću količinu kesten pirea, uzmite to u obzir.
Povezane vesti
RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenji slatkiš koji nas uvek iznova oduševljava
MIRIS pečenog kestena malo koga može ostaviti ravnodušnim, a jedna od omiljenih poslastica mnogih jeste kesten pire.
02. 10. 2025. u 20:32
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA POSLASTICU SA ŠLJIVAMA: Isprobajte savršen jesenji desert (VIDEO)
OVA "palačinka sa šljivama" nije obična, tanka palačinka, već je napraviljena zahvaljujući starinskoj tajni iskusnih domaćica zbog koje je testo neverovatno rastresito i mekano, kao najbolji biskvit za tortu.
24. 10. 2025. u 15:10
POHOVANE PEČURKE: Hrskava užina za svaki dan
POHOVANE pečurke su jednostavno savršene: zlatno-hrskave spolja, sočne iznutra. Idealne su kao užina, predjelo ili prilog uz ručak.
24. 10. 2025. u 08:38
ITALIJANSKI ŠEFOVI OTKRILI PRAVI RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU PASTU IZ RIMA: Svi koji su se je probali kažu da nema bolje
ITALIJANSKI šefovi želeli su da otkriju kako oni pripremaju najpopularniju pastu "Cacio e pepe".
23. 10. 2025. u 22:00
KARFIOL IZ RERNE SA SIROM: Hrskav, aromatičan i neverovatno ukusan!
Odličan obrok
23. 10. 2025. u 13:00
PEČENI SVINJSKI VRAT SA CRNIM LUKOM: Aromatično domaće jelo koje uvek miriše na nedeljni ručak
Kada se u rerni zazlati svinjski vrat sa lukom, cela kuća zamiriše na pravu utehu. Ovo je jelo koje ne zahteva mnogo truda, a rezultat je mekano, sočno meso u karamelizovanom sosu od luka i začina. Savršeno se slaže sa pire krompirom ili svežim hlebom koji upija svaku kap ukusa.
23. 10. 2025. u 11:00
Komentari (0)