BRZI OBROK ZA SVAKO DOBA DANA: Umesto da pravite omlet ili prženice, isprobajte recept za ovo jelo sa jajima i hlebom
U tiganju pomešajte i ispržite jaja, hleb i sir, pa poslužite za doručak ili večeru. Ovo jelo se lako pravi i sastojci su jeftini.

Printscreen/YT/ Casserola Club
Sastojci:
- 2 parčeta hleba
- 2 paprike
- 1/2 crnog luka
- 2 čena belog luka
- 5 jaja
- malo tvrdog sira
- peršun
Priprema:
Isecite hleb na kockice, pa stavite u tiganj koji ste prethodno malo zagrejali. Izvadite hleb iz tiganja, pa u isti sipajte malo maslinovog ulja. Dodajte iseckanu papriku, crni i beli luk, pa pržite dok povrće ne omekša. Vratite hleb i promešajte. Odvojite žumanca i belanca, pa belanca dodajte u tiganj. Pokrijte i pržite 3-4 minute, pa skinite poklopac i pospite rendanim sirom. Napravite udubljenje na 5 mesta, pa stavite žumanca u svako. Poklopite i pržite još 4 minuta. Pospite seckanim peršunom.
(stvar ukusa)
Preporučujemo

NAJTRAŽENIJI RECEPT NA INTERNETU: Super brzi ručak za letnje dane
19. 07. 2024. u 10:48

NAJVAŽNIJI JE PRVI OBROK: Engleski doručak - Dugo će vas držati sitim
06. 07. 2024. u 07:00

PUNjENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
30. 05. 2024. u 11:00

VEŠTAK OTKRIO JEZIVE DETALjE O DEČAKU UBICI: Evo zašto je Kosta pucao na čuvara škole, nije ga potreslo saznanje koga je sve ubio
ZAKLjUČILI smo da je Kosta bio sposoban da upravlja svojim postupcima u vreme izvršenja zločina i da ta sposobnost nije bila bitno smanjena. Postoji jedna kratkotrajna ometenost, za period u učionici za koji on kaže da nema sećanja, ali on je sve radio po planu. To ukazuje da je on upravljao svojim postupcima.
05. 06. 2025. u 17:05

SRPSKA POSLA: Nikola Jokić zapanjio svet! Vratio se u Srbiju i uradio OVO (VIDEO)
NIKOLA Jokić je najbolji košarkaš planete, ali dajte mu loptu i biće najbolji u svakom sportu. To je pokazao još jednom.
08. 06. 2025. u 08:54

"DEFINITIVNO KRAJ!" Verica i Veljko saopštili konačnu odluku
MODNA kreatorka Verica Rakočević nedavno je proslavila 40 godina uspešnog rada.
17. 06. 2025. u 17:39
Komentari (0)