TRI PRIRODNE TEHNIKE ZA FARBANJE USKRŠNJIH JAJA: Evo kako su domaćice to nekad radile
13. 04. 2023. u 10:33
CRVENA boja jaja simbolizuje Isusovo stradanje, stoga svaka domaćica za Uskrs mora da ofarba jaja u crveno, a onda u boje po želji.
Povezane vesti

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00

LJUBIČASTA USKRŠNJA JAJA: Čarolija pomoću PRIRODNIH sastojaka!
VELIKI petak se bliži, te su domaćice u potrazi za novim idejama za farbanje jaja.
08. 04. 2025. u 13:17

MERMERNA JAJA SA LUKOVINOM: Jednostavna i laka tehnika, a rezultat je fenomenalan (VIDEO)
Postoji bezbroj tehnika za farbanje jaja, a mi za vas izdvajamo jednu od najlepših.
12. 04. 2025. u 11:30

TRENDOVI FARBANJA USKRŠNJIH JAJA: Ova paleta boja dominira na društvenim mrežama
USKRS je praznik koji obeležavaju tradicija, simbolika i, naravno, boje. Svake godine, kreativci i ljubitelji praznične dekoracije osmišljavaju nove, svežije i inspirativnije načine da ofarbaju uskršnja jaja.
03. 04. 2025. u 18:56
Najnovije iz rubrike

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00

SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
02. 05. 2025. u 16:00
Komentari (0)