PIKANTAN KAO KOH: Najsočniji kolač sa jabukama, čokoladom i suvim grožđem (VIDEO)
INTERESANTAN kolač koji nije tako čest na meniju

Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
Ovaj kolač nema sastojak koji neko ne bi mogao da voli.
Potrebno je:
- 2 veće jabuke
- 50 g suvog grožđa
- korica limuna
- 3 jaja
- 3 kašike brašna
- 1 kašika griza
- 2 kašičice meda
- 3 kašike ulja
- 3 kašike šećera
Priprema:
Jabuke oljuštiti i iseći na kriške. Tepsiju podmazati uljem i malo premazati medom. Kriške poređati u krug tepsije vel. 22 cm prečnika.
Jaja umutiti sa šećerom, dodati brašno i griz, suvo grožđe, koricu limuna i ulje.
Sve izjednačiti i sipati na jabuke, poravnati. Peći na 200 stepeni C oko 50 min.
Prohlađen seći i sladiti se. Kolač tako sočan, mirisan, prelep poput koha.
Preporučujemo

TESTENINA SA ŠUNKOM I PAVLAKOM: Uz sos od pečuraka nema greške (VIDEO)
08. 03. 2023. u 15:15

SVE MIRIŠE NA NARANDžU: Sjajan kolač, jednostavan i tako sočan (VIDEO)
07. 03. 2023. u 11:36

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)