KARLSON ŽELEO DA ČUJE I STAV ZELENSKOG, ALI ON NIJE ZAINTERESOVAN: Predsednik Ukrajine ignorisao sve zahteve američkog novinara

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

04. 04. 2024. u 08:30

AMERIČKI novinar Taker Karlson rekao je da je Vladimir Zelenski ignorisao njegove zahteve za intervju.

КАРЛСОН ЖЕЛЕО ДА ЧУЈЕ И СТАВ ЗЕЛЕНСКОГ, АЛИ ОН НИЈЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН: Председник Украјине игнорисао све захтеве америчког новинара

Foto: Profimedia

- Poslali smo brojne zahteve Zelenskom za intervju kako bi objasnio svoj stav. On ih je, naravno, ignorisao - rekao je Karlson.

On je na društvenoj mreži Iks objavio video u kojem govori o američkoj pomoći Kijevu i razgovara sa kongresmenom Mardžori Tejlor Grin. Novinar je rekao da je poslao zahtev za intervju predsedniku Predstavničkog doma Majku Džonsonu, koji, prema rečima Karlsona, nije odgovorio.

Novinar je u februaru intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina. Značajan deo dvočasovnog razgovora bio je posvećen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom. Na društvenoj mreži Iks imao je više od 211,4 miliona pregleda, a na Jutjubu više od 19,4 miliona.

Istovremeno, Karlson je rekao da je pozvao Zelenskog da mu takođe da intervju, izrazivši nadu da će pristati. Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov je, komentarišući reči novinara, rekao da je to stvar kijevskog režima: „oni mnogo daju intervjua“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave