ČEČENI ODLIKOVANI ZA HVATANJE TERORISTA: Nagrađeni sa 12 medalja za hrabrost Ministarstva odbrane Rusije (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 03. 2024. u 18:08

ČEČENSKI lider, Ramzan Kadirov, obratio se na svom Telegram kanalu gde je istakao da su pripadnici puka Ahmat odlikovani medaljama za hrabrost zbog uspešne anti-terorističke akcije hvatanja i privođenja terorista koji su izveli napad u Krokusu.

ЧЕЧЕНИ ОДЛИКОВАНИ ЗА ХВАТАЊЕ ТЕРОРИСТА: Награђени са 12 медаља за храброст Министарства одбране Русије (ВИДЕО)

Foto: Telegram printskrin/Kadyrov_95

- Prijatelji! Najistaknutiji službenici puka AHMAT koji učestvuju u zaštiti državne granice u Brjanskoj oblasti, nagrađeni su sa 12 medalja „Za hrabrost“ i 20 resornih nagrada Ministarstva odbrane RF.


Pod nadležnim rukovodstvom dragog BRATA, vojnog starešine, komandanta puka AHMATZaurbeka Elimhanova, osoblje jedinice istaklo se u traženju i neutralisanju posebno opasnih terorista koji su izveli monstruozni teroristički napad u Krokusu.  Operacija je izvedena zajedno sa Centrom za posebne namene FSB.

Sami borci su odbili da prisustvuju dodeli nagrada u svetlu nedavnih događaja. Stoga su se odmah po dobijanju medalja vratili u službu i razišli na položaje na kojima nastavljaju da služe svojoj Otadžbini. Zahvaljujem svim braniocima naše Otadžbine na njihovoj posvećenosti stvari!  - poručio je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)