"ŽELI DA NAS ODVEDE U RAT": Le Pen udarila na Makrona

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

15. 03. 2024. u 11:26

PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron prvo je doveo zemlju u stanje haosa, a sada želi da je dovede i do rata, izjavila je poslanica francuske desničarske stranke Nacionalno okupljanje Marin le Pen.

ЖЕЛИ ДА НАС ОДВЕДЕ У РАТ: Ле Пен ударила на Макрона

Foto: Tanjug/AP

- Već smo znali da nas Emanuel Makron vodi u haos, ali sinoć nam je stavio do znanja da želi da nas odvede i u rat - napisala je Le Pen na društvenoj mreži Iks.

Prema njenim rečima, Makron mirno govori o "najgorem što bi moglo da se dogodi državi".

Ona je takođe ocenila da je "neshvatljivo igrati se životima Francuza".

Makron je ranije rekao da je Francuska spremna da odgovori na moguću eskalaciju sukoba u Ukrajini i "donese odluke koje garantuju da Rusija nikada neće pobediti". 

On je krajem februara izjavio da, iako nije postignut konsenzus o slanju vojnika evropskih zemalja na front u Ukrajini, "ništa ne treba isključiti".

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: LUKSUZ NA RUSKI NAČIN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!