"TO NI ZA KOGA NIJE TAJNA" Zaharova: Vojnici mnogih država NATO-a su odavno u Ukrajini

Novosti online

28. 02. 2024. u 12:41

VOJNICI čitavog niza država NATO-a odavno se nalaze u Ukrajini i aktivno pomažu ukrajinskoj vojsci, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

ТО НИ ЗА КОГА НИЈЕ ТАЈНА Захарова: Војници многих држава НАТО-а су одавно у Украјини

FOTO: AP/Tanjug

- Ni za koga nije tajna da su vojnici država NATO-a odavno već u Ukrajini i aktivno pomažu ukrajinskoj vojsci, između ostalog u primeni naoružanja koje se isporučuje Kijevu - rekla je ona i dodala da francuski predsednik Emanuel Makron nije rekao ništa novo.

Podsetimo, neimenovani evropski zvaničnik izjavio je da su u Ukrajini prisutne zapadne specijalne snage, objavio je „Fajnenšel tajms“.

- Svi znaju da su u Ukrajini prisutne zapadne specijalne snage, samo se to ne objavljuje zvanično - citira list visokog evropskog vojnog zvaničnika.

Zvaničnik je dodao da Makronova izjava o slanju zapadnih vojnih snaga u Ukrajinu ima za cilj „stvaranje obuzdavanja i neizvesnosti“ u odnosima sa Rusijom.

Francuski predsednik Emanuel Makron u utorak je rekao da su lideri zapadnih zemalja razgovarali o mogućnosti slanja trupa u Ukrajinu, ali da konsenzus još nije postignut.

Francuski premijer Gabrijel Atal takođe nije isključio slanje vojske u Ukrajinu i dodao da Pariz „ne može da se pomiri“ sa pobedom Rusije.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)