PLANINAR PRONAĐEN MRTAV NAKON TRI MESECA POTRAGE: Spasioci zatekli potresan prizor - njegov pas ležao pored beživotonog tela svog vlasnika

Novosti online

14. 11. 2023. u 18:27

RIČ Mur, 71-godišnji planinar, za kojim se tragalo od avgusta, pronađen je mrtav u planinama Kolorada, a njegov odani pas, koji je čudom preživeo dva meseca u divljini, bio je pokraj beživotnog tela.

ПЛАНИНАР ПРОНАЂЕН МРТАВ НАКОН ТРИ МЕСЕЦА ПОТРАГЕ: Спасиоци затекли потресан призор - његов пас лежао поред беживотоног тела свог власника

Foto: Fejsbuk

Rič Mur i njegov beli Džek Rasel terijer po imenu Fini, krenuli su na pešačenje 19. avgusta na vrh Blekhed, koji se nalazi u planinama San Huan u jugozapadnom Koloradu. Telo nestalog čoveka otkrio je lokalni lovac 30. oktobra u slivu Donjeg Blanka. 

Njegov odani pas, koji je nekim čudom preživeo, prevezen je u lokalnu veterinarsku stanicu, a kasnije je ponovo spojen sa svojom porodicom.

Uzrok Ričove smrti nije otkriven, ali su vlasti saopštile da se ne sumnja na ubistvo, preneo je Denzer Gazet.

Delinda Van-Brajtin, članica grupe koja je bila uključena u potragu za Ričom, detaljno je opisala svoje iskustvo u pokušaju da ga locira. 

- Tražili smo odmah ispod vrha i direktno na zapad, tražeći niz planinu ka mestu gde se nalazio njegov automobil - napisala je Van-Brajtin i dodala:

- Bilo je tako strmo, ubačeni su helikopterom. Pronađen je 4 kilometara istočno od planinskog vrha ispod koga smo bili spušteni helikopterom.

(MONDO)

BONUS VIDEO: SRCEPARAJUĆE: Ekipe ruske hitne pomoći pridružuju se libijskim spasiocima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)