ERDOGAN ZAGRMEO: Naša je obaveza da zaustavimo krvoproliće u Pojasu Gaze

Tanjug

05. 11. 2023. u 16:06

PREDSEDNIK Turske Redžep Tajip Erdogan poručio je da ta zemlja nikada neće ostaviti Palestince u Pojasu Gaze koji su izloženi brutalnim izraelskim napadima u proteklih mesec dana.

ЕРДОГАН ЗАГРМЕО: Наша је обавеза да зауставимо крвопролиће у Појасу Газе

Foto: EPA

- Naša je dužnost da spasimo našu palestinsku braću od izraelskog ugnjetavanja i zaustaviti krvoproliće koje se događa u Gazi pred očima celog sveta - rekao je Erdogan na skupu u provinciji Rize na severoistoku Turske.

Turski predsednik je poručio da će ta zemlja nastaviti i intenzivirati napore u izgradnji očuvanju mira kako unutar svog regiona, tako i na području prijateljskih zemalja od Balkana do Kavkaza i Bliskog istoka, prenosi Anadolija.

- Naša je istorijska odgovornost da ukažemo na zločine i onih koji podržavaju ovaj nemoralni, beskrupulozni, prezreni masakr u Gazi - poručio je Erdogan.

BONUS VIDEO: EKSPLOZIJE ODJEKUJU GAZOM: Zgrade se ruše kao kule od karata - Osveta Izraela je u toku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom