NEOČEKIVAN POTEZ PRIGOŽINOVE UDOVICE: Ovo je napravila nakon pogibije supruga (FOTO)

Novosti onlajn

18. 09. 2023. u 21:55

SUPRUGA Jevgenija Prigožina, pokojnog vođe Vagnera, zvanično je promenila prezime i to nepunih mesec dana nakon njegove pogibije.

НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ ПРИГОЖИНОВЕ УДОВИЦЕ: Ово је направила након погибије супруга (ФОТО)

Foto: Printskrin/Twitter/@runningwaters06

Ruski portal Fontanka navodi da se udovica sada zove Ljubov Valentinovna Krjaževa i da je pod tim imenom upisana u zvanične knjige 15. septembra. Nema podataka kad je podnela zahtev da promeni prezime.

Fontanka dodaje da je udovica vođe Vagnera vratila svoje devojačko prezime.

Jevgenije i Ljubov dobili su sina i dve ćerke.

Vođa plaćenika Jevgenij Prigožin, podsetimo, nastradao je 23. avgusta kada se njegov poslovni mlaznjak srušio u Tverskoj oblasti. Poslovni avion sa 10 putnika i članova posade srušio se u blizini sela Kuženkino na putu od Moskve do Sankt Peterburga.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

RUSIJA: Grob Jevgenija Prigožina na Porohovskom groblju u Sankt Peterburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima