NOVI PROBLEM ZA KIJEV: Ukrajini preti gubitak saveznika iz EU

Novosti online

18. 09. 2023. u 20:30

BIVŠI premijer Slovačke i lider stranke Smer Robert Fico rekao je da će, ako njegova politička snaga pobedi na izborima i uđe u novu vladu, njegova zemlja prestati da isporučuje oružje Ukrajini.

НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА КИЈЕВ: Украјини прети губитак савезника из ЕУ

Foto: Piksabej

Fico je to rekao za Asošijeted pres.

- Ako Smer uđe u vladu, zaustavićemo isporuku bilo kakve municije ili oružja Ukrajini -  rekao je on, napominjući da snabdevanje oružjem neće promeniti tok neprijateljstava i da Zapad treba da pomogne u pronalaženju kompromisa između Moskve i Kijeva. .

Parlamentarni izbori u Slovačkoj zakazani su za 30. septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!