RAT u Ukrajini – 572. dan. Nastavljaju se vazdušni napadi na obe strane. Kijev tvrdi da su ukrajinske snage ponovo zauzele selo Kliščijevka na južnom obodu Bahmuta na istoku Ukrajine. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su ruske snage sinoć oborile dva ukrajinska drona nad Krimom, a da je treća bespilotna letelica oborena nad Belgorodskom oblašću.

Komentari (2)

walter pravicek

19.09.2023. 03:41

Vagner vojnici sada u drugom sastavu opet u borbu u Ukrajinu.Bahmut če potpuno biti razoren,po drugi put!Zelenski,Židov putovao u Tursko,NE RADI DOGOVORA O PREVOZU ŽITARICA U BELI SVET,nego,da povrati one AZOVce,koji su bili u Turskoj.I tako,on priča jedno,a radi ruko pod ruko sa nacistima.Njegovi preci se obračaju u grobu!

Walter Pravicek

19.09.2023. 03:47

Više od 10MILIJONA Ukrajinaca je več izbeglu u EU.A Židov hoče sposobne izbeglice za rat ,da se vrate u prve bojne linije bez izkustva ratovanja.Preti EU sankcijama na sudu,jer Poljska,Slovačka a posebno Madžarska ne prihvataju Ukrajinskih žitnih dobara,jer imaju svojih dosta.I preti,da KADA PREGAZE RUSI UKRAJINU IDU NA POLJSKU,te 3 BALTSKE DRŽAVE.A sve je bilo zbog AZOV milicije,koje su umješali u Ukrajinsko vojsku,te Dombas i teror tih lopuža,te nacista.Židov se plaši.