"PRIGOŽIN JE UKALJAO SVOJE RATNE ZASLUGE" Šešelj se oglasio o pogibiji vođe "Vagnera"

Novosti online

26. 08. 2023. u 10:56

ZAMENIK predsednik SRS Aleksandar Šešelj kaže da bi se trebalo držati zvaničnih informacija posle vesti o pogibiji vođe "Vagnera" Jevgenija Prigožina.

ПРИГОЖИН ЈЕ УКАЉАО СВОЈЕ РАТНЕ ЗАСЛУГЕ Шешељ се огласио о погибији вође Вагнера

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Koliko znam, u svakom avionu bi trebalo da postoji "crna kutija" koja beleži poslednje trenutke pre rušenja aviona i koja najviše u istrazi pomaže da se razjasni šta se tu dogodilo. Svakako je da će se istraga sprovesti - rekao je Šešelj.

Kaže da je Prigožin bio kontroverzna ličnost.

- Mislim da je imao ratne zasluge, ali da je ukaljao svoje ratne zasluge i svoju ličnost. Mislim da je Rusija pokazala veliki kapacitet i moć da čak i ono što je najveća opasnost za stabilnost Rusije, a to je ono što bi došlo iznutra, da je vrlo brzo u stanju da to sanira i da se to dubinski ne odrazi na stanje na frontu, na stanje ruske privrede i na mir u samoj Rusiji, a poznato je da Zapad hoće, pre svega, da izazove destabilizaciju u Rusiji kako bi se Rusija na frontu uništila - izjavio je Šešelj za Hepi TV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove