NADE PREDSEDNIKA UKRAJINE: Zelenski još veruje da će zauzeti Krim

Novosti online

23. 08. 2023. u 18:18

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski obećao je da će Kijev povratiti kontrolu nad poluostrvom Krim i svim drugim oblastima koje su trenutno u rukama ruskih trupa.

НАДЕ ПРЕДСЕДНИКА УКРАЈИНЕ: Зеленски још верује да ће заузети Крим

FOTO: Tanjug/AP

Zelenski je rekao da će "Krim, kada bude ponovo pod kontrolom Ukrajine, biti deo ukrajinske ekonomije, a samim tim i globalne ekonomije".

- Danas preduzimamo prvi takav ekonomski korak. Potpisujemo prvi dokument sa kompanijama koje su spremne da uđu na Krim prateći Ukrajinu - rekao je Zelenski.

Iako su prethodno u Kijevu na sva zvona najavljivali ofanzivu, ukrajinske trupe još nisu ni blizu Krima, niti su zauzele bilo koji grad pod ruskom kontrolom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!