ŠIROKA RUKA ĐORĐE MELONI: Premijerka platila račun Italijanima koji su pobegli iz restorana u Albaniji

Tanjug

19. 08. 2023. u 07:09

ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni, koja se pridružila sve većem broju Italijana koji ove godine letuju u Albaniji, platila je račun svojim sunarodnicima koji su pobegli iz lokalnog restorana neplativši račun.

ШИРОКА РУКА ЂОРЂЕ МЕЛОНИ: Премијерка платила рачун Италијанима који су побегли из ресторана у Албанији

Đorđa Meloni, Foto AP

Kada se pojavila vest o tome da su neki Italijani pobegli, a da nisu platili račun u restoranu u Beratu, Meloni je uskočila u pomoć, rekao je albanski premijer Edi Rama za La Stampu.

- Idite i platite račun za ove idiote, molim vas - citirao je Rama reči Melonijeve upućene italijanskom ambasadoru u Albaniji, prenosi Rojters.

Frančesko Lolobriđida, italijanski ministar poljoprivrede i zet Melonijeve, bio je na putu u Albaniji i rekao da je to bilo pitanje nacionalnog ponosa.

- Ponudila je da plati račun. Ambasador se vraćao u Tiranu i bio je na raspolaganju da to uradi -  rekao je Lolobriđida, dodavši da nekoliko nepoštenih pojedinaca ne može da osramoti narod pristojnih ljudi.

Meloni i njena porodica proveli su nekoliko dana u Albaniji ove nedelje kao gosti premijera Rame.

 

BONUS VIDEO: POŽARI NA TENERIFIMA SE NE SMIRUJU - Šteta je ogromna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)