AMERIČKI KONGRES: Direktor FBI i ministar pravde pozvani na saslušanje o cenzuri

Tanjug

18. 08. 2023. u 00:05

KOMITET za pravosuđe Predstavničkog doma američkog Kongresa saopštio je danas da je poslao pozive za saslušanje direktoru Ef-Bi-Aja Kristoferu Reju i ministru pravde Meriku Garlandu u vezi sa istragom o onlajn cenzuri koju je navodno sprovodila američka administracija.

АМЕРИЧКИ КОНГРЕС: Директор ФБИ и министар правде позвани на саслушање о цензури

Foto AP

-Konkretno, Komitet traži komunikaciju između Ef-Bi-Aja i ministarstva pravde, privatnih kompanija i treće strane u vezi sa moderiranjem sadržaja i suzbijanjem govora na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju Komiteta.

Dodaje se da je Komitet u aprilu ove godine pisao Ef-Bi-Aju i ministarstvu od kojih je tražio dobrovolju saradnju, ali da je saradnja do sada bila "užasno neadekvatna", te da je Komitet za nekoliko meseci dobio samo jedan dokument i to javno dostupan transkript jednog iskaza.

BONUS VIDEO - OVAKO SE BRANI KRIMSKI MOST: Svuda je magla i dim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove