PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je da Ukrajinci moraju da shvate da Moskva raspoređuje sve moguće resurse da zaustavi napredovanje kijevskih snaga na istoku i jugu zemlje.

Mica

14.07.2023. 21:51

Људи, човек је управо измислио топлу воду, рекавши да једна страна у рату чини све да спречи другу страну да победи. Свака част на тако мудром и епохалном закључку.

buki

14.07.2023. 22:07

@Josif - Ja mu nisam verovala ni pre neki dan, a ne verujem mu ni sada. Taj uvek govori ono što mu narede Ameri, a sve njihove izjave su tendenciozne i imaju uvek nameru da nekog iritiraju ili obmane, da ne kažem baš SLAŽU.

LJUBI GA NJEGOV ADOLF

14.07.2023. 22:02

...STO JE PAMETAN. Ipak mislim da mu je taj govor napisao dementni starac, na nedavnom skupu teroristickog saveza, onog sa cetiri velika slova.

Rade Bgd

14.07.2023. 22:28

Kada ste ubijali ruse tj.svoje građane pre rata tada niste shvatali. Šta su sve ukrajinski radili rusima pre rata? Šta su fašisti Ukr očekivali nego odmazdu! Ukrajina će nestati kao država jer i ne zaslužuju da postoje kao država! Nisam ni pro ruski ni pro zapadni,već realan!

Prestava

15.07.2023. 05:47

Zelenski da nije Bio Komičar ovaj Rat u Ukrajni Bi mogao biti Sprečen 100% Zelenski da imalo Ima čist Razum nebi dozvolio da mu žemlja bude srusena I unistena . Umesto da sednu Za Sto I Reše Problem I da oba Naroda žive u Miru . A Sada Zelenski Priča nebuloze on bolje da se držao Starog Posla Imitiranjem I Komedijom jer je sada Napravio Pravi CIRKUS.

Crvenski

15.07.2023. 07:58

Zelenski Je kao meda Prespavace ovaj ceo rat I jos uvek ne kapira da je Mir Bitan Za njegovu zemlju A Samo Prosjači pošaljitemi Jos Oružja . Nema on Pojma šta znači Biti Predsednik Države.

Borivoj

15.07.2023. 09:15

Ovi Rusi stvarno nisu fer! Utvrdili redove odbrane i ne pustaju ukrajince da ostvare barem neki uspeh! Oni kao da ne razumu u kakvoj se situaciji nalazi jadan Zelenski! Toliko truda, turneja, obecanja... E, sad nam trebaju tenkovi, pa avioni, pa kasetne bombe, pa rakete dugog dometa, pa ... Nije se seyio da trazi " Aladinovu lampu", ili bar " Carobni stapic"... A da ne govorim o trudu o sopstvenom imidzu " svetskog borca za slobodu"- sati i sati u teretani, izbor garderobe, besta gluma poniznosti i dodvoravanja preparira im anglosaksonskim liderima... Kad, budala, nece da zamoli Putina da se bar malo povuce sa polozaja... Ali, vec mu polako spremaji zamenu, za nekog " ozbiljnijeg", " civilizovanijeg, pametnijeg, nekog ko uliva vise poverenja- onog , jos veceg pajaca, Reznikova ( ako ne gresim), ovaj put nekog u odelu, sa naocarama, obucavanog u jednom od kamoova u oblasti opste kulture, manira, knjizevnosti da mu iznutra promene priglupu fizionomiju... Evo, pratite, vise se ne glupira, ne dmeje " k'o lud na brasno", ne rukuje " kao motoras" pri susretima sa natovcima- jednom recju, ozbiljan covek za predstojece mirovne pregovore ( za sada rezervni plan, a u medjuvremenu, ajde da jos malo pokusamo!)... Treba se sad dostojanstveno izvuci!?

Mantra

15.07.2023. 11:13

Kome se pravda? Niko normalan ga nikad nije shvatao ozbiljno. Lik je klovn u američkom cirkusu. Sto godina ta izmišljena nacija po zemaljskoj kugli započinje ratove koje gubi, ali svejedno, izginuli milioni, opljačkao milijarde(da bi SAD mogla da preživi) i tako dalje... Zelenski nije ukrajinac, što bi se sekirao? Glumataće još neko vreme, pa će biti pušten "niz vodu", sećaće se onih zmijskih zagrljaja u vreme "slave".. A krvave američke ruke, opet će prati neka nevina deca..