GLUPANE, PRAVILA IGRE SE ZNAJU PRE POČETKA, A NE POSLE Zaharova urnisala Kulebu: Ako hoćeš možemo da te podučimo

Novosti Onlajn

12. 07. 2023. u 10:46

GLUPANE, pravila igre treba saznati pre njenog početka, a ne posle, napisala je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na Telegramu i na taj način prokomentarisala izjavu ministra spoljnih poslova Ukrajine Dmitrija Kulebe o tome da Kijev ne zna koje uslove treba da ispuni kako bi ušao u NATO.

ГЛУПАНЕ, ПРАВИЛА ИГРЕ СЕ ЗНАЈУ ПРЕ ПОЧЕТКА, А НЕ ПОСЛЕ Захарова урнисала Кулебу: Ако хоћеш можемо да те подучимо

Foto: Profimedia/Ilustracija

- To i jeste 'svetski poredak koji se zasniva na pravilima' koje su osmislili zapadnjaci. Ko je pametniji, ne učestvuje u njemu, jer pravila nema. Ona se smišljaju u hodu i menjaju ukoliko igra ne donosi željeni rezultat. Alternativa tome je međunarodno pravo, koje podržava većina onih koji zdravo misle - poručila je Zaharova. 

- Sve to uče na Diplomatskoj akademiji MSP-a Rusije, čiji obrazovni program na daljinu može da pomogne čak i Kulebi da se snađe - dodala je ironično portparolka.

BONUS VIDEO: POSLEDICE RUŠENjA BRANE - Ovako izgleda poplavljena Nova Kahovka

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)